İyi Bir Eğitim ve Gelecek İçin...
Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü
06/10/2019 00:47:12 - 06/10/2019 00:47:12 - 32443 Okunma

27/09/2019 tarihinde Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 1. sınıf bilgilendirme toplantısı Öğr. Gör. Nedim YAKUT tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda öğrencilerimize öncelikle program dersleri tanıtılmış; zorunlu ve seçmeli derslerin içerikleri hakkında bilgiler verilmiştir. Kırklareli Üniversitesi Ön Lisans Yönetmeliği çerçevesinde işleyiş kısaca anlatılmış; ders seçme, ders kaydı, başarı değerlendirmeleri hakkında bilgiler verilmiştir.

Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği Programı 1. sınıf 30.09.2019 tarihinde Öğr. Gör. Gülsen DEMİRKOL GEROĞLU tarafından bölüm oryantasyon sunumu yapılmıştır. Oryantasyon sunumunda; bölüm tanıtımı, mezun olduğunda iş olanakları, dikey geçiş yapılacak alanlar, bölüm ders planları, danışmanlık hizmetleri vb. konularda bilgiler sunulmuştur.

Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı 1. sınıf 26.09.2019 tarihinde Öğr. Gör. Tahsin IŞIK tarafından oryantasyon eğitim sunumu gerçekleştirilmiştir. Kırklareli Üniversitesi ve Babaeski Meslek Yüksekokulu yönetimi tanıtılarak; işleyiş hakkında detaylı bilgilendirme yapılmıştır.

oryantasyon

2019 Oryantasyon
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.